Udtalelser

"Du har holdt mig i hånden,

mens jeg er gået igennem, nogle af de sværeste ting i mit liv,

det har føltes, som om jeg ikke var alene"

kvinde 46 år


Klienter udtalelser


"Majken er varm, inspirerende, lyttende, snakkende, ledende, guidende, duftende, helhedsskabende, gribende, rolig, rummende, livsbekræftende, tryghedsskabende. En samtalepartner jeg ville ønske alle fik mulighed for at opleve.", kvinde 30 år.


"Det føles trygt, at du kan rumme de mørkeste tanker og den skam, som har boet i mig i så mange år. Det er en kæmpe befrielse at dele den med dig, der ser på mig med så milde øjne. Det hjælper mig til at se på mig selv med mildere øjne" kvinde 19 år


Ofte sagt i forbindelse med første samtale


"Det føles allerede som om, at vi er godt i gang, og som om, der er sket en forskel".


"Det har været meget anderledes end det, som jeg ellers har prøvet hos en tidligere psykolog".


"Jeg kan godt lide, at du er så aktiv i samtalerne".


Jeg beskrives som:


"Kompetent, omsorgsfuld, rolig og indsigtsfuld"

Klienter udtalelser


"Samtalerne hos dig har fuldstændig ændret mit og mit barns liv. Han har oplevet at “psykologer ikke er farlige, og hvor godt man kan få det ved at tale med et andet menneske. " kvinde 47 år med 14 årig søn.


"Min hustru og jeg taler om at du hjælper os tilbage i førersædet af vores eget liv, når vi har glemt, at det faktisk er os, der bestemmer", mand 52 år.


"Jeg har det altid bedre når jeg går fra en samtale med dig, også når jeg inden har tænkt, at du jo intet kan stille op med de vilkår, der er i mit liv. Men du giver ro og følelsen af indflydelse", kvinde 35 år.